skip to Main Content

Lachgas bezorgen Amsterdam

Lachgas Amsterdam

Bent u op zoek naar een Lachgas bezorgen amsterdam? De Lachgas Fabriek bezorgd in Amsterdam en omstreken. Wij bezorgen elke dag lachgas bij u op locatie. Naast Amsterdam komen wij ook in de omliggende steden. Zaandam, Almere, Weesp, Hoofdorp en Naarden.

Het bezorgen duurt maximaal 30 minuten tenzij anders is doorgegeven door onze telefonist.

Lachgas bezorgen Amsterdam:

Bij ons kunt u terecht voor het bezorgen van slagroompatronen, lachgas tank of andere benodigdheden voor het lachgas. De tanks zijn beschikbaar in verschillende formaten. De meest voorkomende lachgas tanks zijn 2 en 4 kg. Maar wij hebben ook altijd de grotere op voorraad.

Bij afhaal €10,- korting

€50

2 Kilo Lachgas Tank

2.0 KG // Circa 250 ballonnen // €30 borg

De lachgas fles Amsterdam 2 kg vult gemiddeld 250 ballonnen. We bezorgen de lachgas fles binnen 30 minuten bij je thuis, dit is 24/7 mogelijk. De lachgas uit deze lachgas fles Amsterdam 2kg is van de beste kwaliteit en getest op 99,9% zuiverheids percentage. Het is 100% legaal om een lachgas tank te bestellen, ook is deze lachgas fles zeer veilig in gebruik.

€90

4 Kilo Lachgas Tank

4.0 KG // Circa 500 ballonnen // €50 borg

Ben je van plan om wat langer door te feesten met Lachgas in het gezelschap van meerdere personen? Dan is deze Lachgas Tank van 4KG zuiver Gas hiervoor uitermate geschikt. Met deze inhoud heb je een goede hoeveelheid Lachgas ter beschikking om jouw feestje compleet te maken! Deze Lachgas Tank bevat een inhoud van 4 Kilo Lachgas die goed is voor 500 kleine of 250 grote ballonnen. Wij bezorgen 24/7 Lachgas Tanks in Amsterdam.

€110

5 Kilo Lachgas Tank

7.5 KG // Circa 930 ballonnen // €70 borg

In deze lachgastanks / lachgascilinders zit 4 kg levensmiddelen gas. Dit is lachgas van 99% zuiverheid en is de zuiverste vorm van gas dat in de markt beschikbaar is als partygas. Voor deze tank betaalt u 155 euro ex btw (187,55 inc btw) voor het gas en rekenen we 110 euro borg voor de tank. Dit krijgt u na terugbrengen uiteraard gewoon terug. Reken op 100 tot 125 ballonnen per kg lachgas. Bij meerdere flessen kunnen we u een mooie korting geven. Neem hiervoor contact met ons op.

De Lachgas Koerier van Amsterdam en omstreken

Lachgas Amsterdam is 24/7 geopend om binnen 30 minuten lachgas bij jou thuis te bezorgen Bij ons lachgas kopen is erg voordelig en bovendien zijn onze prijzen inclusief bezorgkosten en ballonnen! Lachgas bezorgen doen wij dag en nacht.

 Verbluffend snel bezorgd
 Bestel telefonisch of via WhatsApp
 24/7 bereikbaar
 Betaal veilig online, via pin of contant

24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend!

Lachgas Tanks Bestellen
Lachgas Accessoires Bestellen

lachgasfabriek1

tevreden klanten