skip to Main Content

Lachgas Hoofdorp

Lachgas Hoofddorp laten bezorgen

Bent u op zoek naar lachgas Hoofddorp? Wij bieden 24/7 lachgas aan om te bezorgen bij jouw op locatie. Lachgas bestellen bij ons is voordelig en zijn onze prijzen (in de meeste gevallen) inclusief bezorg kosten en ballonnen!

Of je nou op zoek bent naar een lachgastank of patronen wij bezorgen alle soorten lachgas door heel Hoofddorp. Wij bieden ook nog eens de beste kwaliteit aan, onze lachgas is getest op een 99.9% zuiverheid percentage.

 

Lachgas Hoofddorp

Lachgas247amsterdam.nl levert 24/7 in  Amsterdam, Zaandam, Almere, Weesp, Bussum en Naarden. Wij hebben altijd genoeg lachgas in voorraad en bezorgen dit 24/7.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in Amsterdam hebben wij besloten om ook lachgas Hoofddorp aan te bieden.

 

Lachgas Tank Hoofddorp

Ook voor lachgastank hoofddorp hebben wij genoeg keuze, of je nou klein wil beginnen of de hele avond wil doorfeesten. Al onze tanks zijn Europees gecertificeerd en vodoen aan alle kwaliteitseisen. Uiteraard is gebruik van onze lachgas tanks geheel op uw eigen risico.

Bij afhaal €10,- korting

€50

2 Kilo Lachgas Tank

2.0 KG // Circa 250 ballonnen // €30 borg

De lachgas fles Amsterdam 2 kg vult gemiddeld 250 ballonnen. We bezorgen de lachgas fles binnen 30 minuten bij je thuis, dit is 24/7 mogelijk. De lachgas uit deze lachgas fles Amsterdam 2kg is van de beste kwaliteit en getest op 99,9% zuiverheids percentage. Het is 100% legaal om een lachgas tank te bestellen, ook is deze lachgas fles zeer veilig in gebruik.

€90

4 Kilo Lachgas Tank

4.0 KG // Circa 500 ballonnen // €50 borg

Ben je van plan om wat langer door te feesten met Lachgas in het gezelschap van meerdere personen? Dan is deze Lachgas Tank van 4KG zuiver Gas hiervoor uitermate geschikt. Met deze inhoud heb je een goede hoeveelheid Lachgas ter beschikking om jouw feestje compleet te maken! Deze Lachgas Tank bevat een inhoud van 4 Kilo Lachgas die goed is voor 500 kleine of 250 grote ballonnen. Wij bezorgen 24/7 Lachgas Tanks in Amsterdam.

€110

5 Kilo Lachgas Tank

7.5 KG // Circa 930 ballonnen // €70 borg

In deze lachgastanks / lachgascilinders zit 4 kg levensmiddelen gas. Dit is lachgas van 99% zuiverheid en is de zuiverste vorm van gas dat in de markt beschikbaar is als partygas. Voor deze tank betaalt u 155 euro ex btw (187,55 inc btw) voor het gas en rekenen we 110 euro borg voor de tank. Dit krijgt u na terugbrengen uiteraard gewoon terug. Reken op 100 tot 125 ballonnen per kg lachgas. Bij meerdere flessen kunnen we u een mooie korting geven. Neem hiervoor contact met ons op.

Lachgas Tanks Bestellen
Lachgas Accessoires Bestellen

lachgasfabriek1

tevreden klanten