skip to Main Content

Lachgas Weesp

Lachgas Weesp nodig voor een feest?

Geef je binnenkort een feest en wil je je gasten graag voorzien van lachgas? Dan is de lachgas tank wellicht de oplossing voor jou. Wij leveren lachgas tanks met complete spuitsystemen die we bij jou installeren. Lachgas Weesp levert ook de 7,5KG en 10KG lachgas tanks op verzoek. Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

 

De beste lachgas service in Weesp en omgeving

Bestel snel bij ons je lachgas en wij bezorgen je bestelling binnen 30 minuten in heel Weesp en in de directe omgeving van Weesp! Dit houdt in dat wij ook in Almere, Zaandam, Amsterdam, Hoofdorp, Bussum en Naarden bezorgen. Bel ons op en geef je bestelling door aan de lachgas koerier. We springen direct in de auto en komen naar je toe.

 

Lachgas laten bezorgen Weesp

Wij bezorgen de beste lachgas tanks Weesp. Onze tanks zijn allemaal Europees gekeurd en voldoen aan de kwaliteitseisen. Gebruik van onze lachgas tanks zijn geheel op eigen risico. Om direct lachgas tanks te bestellen kunt u bellen of whatsappen naar: 31619418088

Bij afhaal €10,- korting

€50

2 Kilo Lachgas Tank

2.0 KG // Circa 250 ballonnen // €30 borg

De lachgas fles Amsterdam 2 kg vult gemiddeld 250 ballonnen. We bezorgen de lachgas fles binnen 30 minuten bij je thuis, dit is 24/7 mogelijk. De lachgas uit deze lachgas fles Amsterdam 2kg is van de beste kwaliteit en getest op 99,9% zuiverheids percentage. Het is 100% legaal om een lachgas tank te bestellen, ook is deze lachgas fles zeer veilig in gebruik.

€90

4 Kilo Lachgas Tank

4.0 KG // Circa 500 ballonnen // €50 borg

Ben je van plan om wat langer door te feesten met Lachgas in het gezelschap van meerdere personen? Dan is deze Lachgas Tank van 4KG zuiver Gas hiervoor uitermate geschikt. Met deze inhoud heb je een goede hoeveelheid Lachgas ter beschikking om jouw feestje compleet te maken! Deze Lachgas Tank bevat een inhoud van 4 Kilo Lachgas die goed is voor 500 kleine of 250 grote ballonnen. Wij bezorgen 24/7 Lachgas Tanks in Amsterdam.

€110

5 Kilo Lachgas Tank

7.5 KG // Circa 930 ballonnen // €70 borg

In deze lachgastanks / lachgascilinders zit 4 kg levensmiddelen gas. Dit is lachgas van 99% zuiverheid en is de zuiverste vorm van gas dat in de markt beschikbaar is als partygas. Voor deze tank betaalt u 155 euro ex btw (187,55 inc btw) voor het gas en rekenen we 110 euro borg voor de tank. Dit krijgt u na terugbrengen uiteraard gewoon terug. Reken op 100 tot 125 ballonnen per kg lachgas. Bij meerdere flessen kunnen we u een mooie korting geven. Neem hiervoor contact met ons op.

Lachgas Tanks Bestellen
Lachgas Accessoires Bestellen

lachgasfabriek1

tevreden klanten